امروز : جمعه ۱۳۹۶/۰۶/۳۱ می باشد.

آموزش رایانه و موبایل

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

 

در این بخش از سایت تفریحی اچ فان آموزش تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را آماده کرده ایم. امیدواریم سفره هایی رنگین و پربرکتی در این ماه مبارک داشته باشید.برای دیدن ادامه مطلب با ما همراه شوید.

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

 

مواد لازم برای خمیر کشک و بادمجان لقمه ای:

 

آرد سفید ۳ لیوان
 شیرخشک ۳ قاشق غذاخوری
خمیر مایه  ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۱.۵ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون (یا هر روغن مایع دیگر) ۳-۴ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم ( حدود ۱ و ۱/۴ لیوان )

طرز تهیه خمیر کشک و بادمجان :

خمیر مایه و شکر را با ۱/۴ لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم  تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم.

سپس یک تا دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل ۵ پر به ابعاد تقریبی ۱۴ سانتی متر قالب می زنیم.

 

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

نمونه ای از قالب های مورد نیاز برای این نان ها

یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از این ها که دسته اش موقع جمع کردن میخوابد. سایز آن خیلی مناسب تر است!

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

بعد از صاف کردن خمیر آن ها را قالب زده

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.

تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.

 

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.

 

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد

بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.

 

کشک و بادمجان لقمه ای بامزه

بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل کشک و بادمجان ها را مانند شکل در آن تزیین کنید

 

منبع: واکنش

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب

محصولات فروشگاه