امروز : یکشنبه ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ می باشد.

آموزش رایانه و موبایل

چطور در سفر غذایمان را دودی کنیم؟

ir2036

وقتی در طبیعت هستیم غذاهای دودی مثل کباب و جوجه کباب ویا ماهی کبابی بیشتر به مذاق مسافران خوش می اید.اگر نمی دانید چطور باید غذای دودی درست کنید به شما توصیه میکنم حتما این مطلب از سایت تفریحی اچ فان را مطالعه بفرمایید.

شما را به دیدن ادامه مطلب دعوت میکنیم.

چطور غذایمان را دودی کنیم؟

 

۱ – از چوب درختان تیره مخروطی برای سوزاندن استفاده نکنید چراکه به غذای شما طعم نفت می دهد.

 

۲ – از چوب های سخت مثل چوب درخت گردوی آمریکایی، درخت سیب، آلبالو، سپیدار، بلوط و افرا استفاده کنید. اگر از چوب های خشک استفاده می کنید قبل از مصرف به مدت یک ساعت آنها را در آب قرار دهید.

 

۳ – در محل موردنظر آتشی روشن کنید و بگذارید چوب ها به زغال تبدیل شوند. تکه های چوب خیس را درون زغال قرار دهید و غذا را روی شبکه ای فلزی روی زغال ها بگذارید و دوباره روی غذا و آتش چوب های خیس قرار دهید.

 

۴ – اگر می خواهید ماهی درست کنید هر طرف ماهی را به مدت ۱۵ دقیقه برای پخت روی آتش قرار دهید. همچنین یک تکه گوشت با ضخامت پنج سانتی متر برای پخت در هر طرف به نیم ساعت زمان نیاز دارد.

 

۵ – اما اگر غذایی را که پختید می خواهید از گزند حشرات موذی به ویژه مگس ها در امان نگه دارید، به این نکات توجه کنید. برای محافظت از گوشت در برابر مگس های تخمگذار، گوشت ها را باید در محیطی تاریک، سرد و خشک نگه دارید یا اینکه آنها را در ارتفاع ۶/۳ متری زمین آویزان کنید. از برگ های درختان دور نگه دارید. همچنین می توانید گوشت تازه را بر فراز آتشی آویزان کنید که دود می کند

 

منبع:هفت صبح

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب

محصولات فروشگاه