امروز : شنبه ۱۳۹۶/۰۹/۴ می باشد.

آموزش رایانه و موبایل

طرز تهیه دسر خربزه

19626_1Pth2D3m

مواد لازم:

خربزه : ۱ عدد

خاک قند ۶ قاشق سوپ خوری

سیب ۱ فنجان

وانیل ۰٫۵ قاشق مربا خوری

خامه ۴۰۰ گرم

گردو ۱ فنجان

انگور ۰٫۵ فنجان

کنسرو آناناس شیرین ۱ فنجان

 

طرز تهیه :

ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید یا قرمز دارد دانه کرده ، گردوی تازه را پوست گرفته ، سیب را خرد کرده و کمپوت آناناس را تکه تکه کنید.

نکته : برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن داشته و کاملا شیرین و بدون لک باشد استفاده کنید

در مرحله بعد خامه را با خاک قند و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب فرم بگیرد. بعد خربزه را شسته و پوست بکنید( به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود )

سپس نصف خامه را کنار گذاشته و گردو ، سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط کنید.

خربزه را نیز به شکل زنبیل درست نمایید . یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا کنید و دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی نمایید.

تخمه های خربزه و لیزی داخل خربزه را بیرون آورده و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر نمایید سپس قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشته شده است به شکل لوزی بریده و خربزه را در ظرق زیبا و مناسبی قرار داده و قطات لوزی خربزه را دور آن بپیچید.

خامه ساده را نیز نصف کرده و نصف آن را  با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط نموده و خامه ساده و رنگی را در دو قیف ریخته و روی خربزه و دسته آن را تزیین کنید . بعد مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه ریخته و ببا دانه های انگور ، دسته و اطراف خربزه را زینت دهید.

 

برگرفته شده از کتاب :طرز تهیه انواع ترشی های خانگی

تالیف : رقیه صفری

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب

محصولات فروشگاه