امروز : شنبه ۱۳۹۶/۰۵/۲۸ می باشد.

آموزش رایانه و موبایل

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

اسم این استیک رولادن میباشد که داخل ان را پیاز و ژامبون و خیارشور قرار میدهند .این غذای لذیذ و خوشمزه در اصل آلمانی بوده ولی به روش ایتالیایی طبخ میشود.به شما پیشنهاد میکنیم حتما در منزل این غذای جدید و خوشمزه را برای خانواده آماده کنید.امیدواریم به طعم دلخواه برسید و از ان لذت ببرید.برای دیدن ادامه این مطلب از سایت تفریحی اچ فان کلیک کنید.

استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

 

مواد لازم :

 برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است) ۸ برش
روغن زیتون به مقدار لازم
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رزماری تازه، خرد شده  به مقدار لازم
 فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک)  ۱ عدد
 فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) ۱ عدد
کدوی متوسط (برش های باریک) ۱ عدد
 پیاز متوسط (برش های باریک) ۱ عدد
 قارچ دکمه ای (برش های باریک) کمی

 

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:

 روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
سیر بزرگ، له شده  ۱ حبه
 سرکه بالزامیک ربع فنجان
 شکر  ۲ قاشق چایخوری
 رزماری تازه ۲ شاخه
 آب گوشت ربع فنجان

طرز پخت:
۱٫ به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

۲٫ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

۳٫ روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

۴٫ برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

۵٫ گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

 

استیک لذیذ آبدار ایتالیایی

منبع : bartarinha.ir

 

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب

محصولات فروشگاه