امروز : دوشنبه ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ می باشد.

آموزش رایانه و موبایل

اثر مصرف گردو بر کاهش روند پیشرفت سرطان پروستات

اثر مصرف گردو بر کاهش روند پیشرفت سرطان پروستات

اثر مصرف گردو بر کاهش روند پیشرفت سرطان پروستات

در دنیا درختان متفاوتی با نام های متفاوتی وجود دارند که محصولات متفاوتی هم از آنها تولید می شود,درخت گردو هم دارای میوه ای به نام گردو می باشد,میوه گردو میوه ای دو پوسته ودارای مغز می باشد که بسیلری لز مغز آن استفاده می کنند ,این میوه دارای چند نوع ویتامین می باشد و دارای خواصی از جمله خواص دارویی می باشد.از طرفی سرطان نیز در بیشتر مواقع جز بیماری های خطرناک محسوب می شود,سرطان پروستات هم نوعی سرطان است در اینجا می خواهیم به اثر مصرف گردو بر کاهش روند پیشرفت سرطان پروستات بپردازیم.

اچ فان: پژوهشی جدید در مورد رابطه مصرف گردو و سرعت پیشروی سرطان پروستات حاکی از تاثیرات مثبت این ماده غذایی بر کاهش سرعت رشد و پیشروی سلول های سرطان پروستات است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، سرطان پروستات یکی از شایع ترین انواع سرطان در دنیا است. پیش از این مطالعات متعددی در مورد رابطه بین برنامه غذایی و این نوع از سرطان به انجام رسیده بود و بسیاری از این پژوهش ها نیز بر روی مصرف چربی متمرکز بود. با این حال مطالعه جدید که توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا به انجام رسیده نشان می دهد برنامه غذایی سرشار از گردو و یا روغن گردو می تواند به کاهش رشد سرطان پروستات بیانجامد.

مطالعه در مورد تاثیرات مغزهای خوراکی (نظیر گردو یا بادام) پیشینه ای بس طولانی دارد. پیش از این مطالعات متعددی نقش مثبت این مواد غذایی بر کاهش احتمال بروز بیماری های قلبی- عروقی و عملکرد عروق را به اثبات رسانیده است.

همچنین برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف گردو می تواند موجب کاهش اندازه تومور پروستات در موش ها شود. با این حال هنوز مشخص نشده بود که دقیقاً کدام بخش از گردو (اعم از مغز، روغن و یا اسیدهای چرب اُمگا ۳ موجود در آن) عامل این بهبود هستند.

پژوهشگران در این مطالعه جدید و به منظور تعیین بخشی از گردو که عامل بهبود علایم در سرطان پروستات است، ترکیبی از چربی های مختلف را با همان محتوای اُمگا-۳ موجود در گردو، به عنوان ماده غذایی به موش ها دادند. موش ها به چند دسته تقسیم شدند و یک گروه از مغز گردو، یک گروه از روغن گردو و گروهی دیگر هم از چربی آن استفاده کردند.

نتایج این مطالعه مشخص کرد که گردو و روغن گردو موجب کاهش کلسترول و نیز کاهش سرعت رشد سلول های سرطانی پروستات می شوند، اما چربی اُمگا ۳ گردو به تنهایی نمی تواند این بهبود را به وجود آورد. در نتیجه، خواص گردو در بهبود وضعیت قلبی و عروقی و نیز کاهش علایم سرطان پروستات را باید در چیزی به جز اُمگا ۳ موجود در آن جست.

مصرف گردو در موش ها سبب کاهش فعالیت فاکتوری شبیه انسولین با نام lGF-۱ شد. این فاکتور که یک نوع هورمون رشد است، در سرطان پروستات و پستان موجب رشد سلول های سرطانی می شود. همچنین کاهش کلسترول ناشی از مصرف گردو هم موجب کاهش سرعت رشد این سلول ها خواهد شد. مصرف گردو موجب افزایش «آدیپونکتین» و عامل سرکوب کننده تومور با نام PSP۹۴ و نیز کاهش COX-۲ می شود.

گفتنی است هر دوی اینها از نشانه های کاهش خطر سرطان پروستات هستند

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب

محصولات فروشگاه