امروز : پنج شنبه ۱۳۹۶/۰۶/۳۰ می باشد.

آموزش رایانه و موبایل

آموزش پخت باقلوای گوشت،یک افطار خوشمزه

آموزش پخت باقلوای گوشت،یک افطار خوشمزه

 

 

 

یکی از مهم ترین وعده های غذایی ما ایرانی ها گوشت میباشد اما اگر از آن بتوان خوارکی های متنوع تری درست کرد لذیذ تر هم میشود.  طرز تهیه باقلوای گوشت یک شام یا میان وعده لذیذ همچنین یکی از بهترین گزینه های افطاری در ماه مبارک رمضان می باشد. 

آموزش پخت باقلوای گوشت،یک افطار خوشمزه

 

مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار :

آرد : سه پیمانه
شیر : یک پیمانه
شکر : یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر : دو قاشق چای‌خوری پر
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

 

مواد لازم میان باقلوای گوشت :

گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : نصف فنجان
ذرت : یک فنجان
پیاز :دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوای گوشت :

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.

 

گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.

 

در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

 

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.

 

کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،

 

به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود.

 

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.

 

در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

 

این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

منبع:  پارس ناز

 

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب

محصولات فروشگاه